1

1
(πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα)

Ήταν δεκαετία του 1960... μια παρέα φίλων με πρωτοβουλία του αείμνηστου Παπά Αντώνη Μπαντουράκη αποφάσισε να αναλάβει δράση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του χωριού μας, που ήταν σχεδόν ανύπαρκτο μέχρι τότε. Η ιδέα έγινε πράξη και πήρε σάρκα και οστά με την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Έλους «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Τα πρώτα χρόνια η δράση του συλλόγου ήταν στο απόγειο της, με πολλές και ποικίλες παρεμβάσεις στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Με την πάροδο του χρόνου η φλόγα καταλάγιασε παρ’ όλες της φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν τα ιδρυτικά του μέλη. Οι υποχρεώσεις και κυρίως η αδιαφορία και η απαξίωση οδήγησαν το σύλλογο σε παρακμή.

Καλοκαίρι του 2016... μια άλλη παρέα φίλων αποφάσισε να δώσει στο σύλλογο «το φιλί της ζωής» και να αναγεννήσει από τις στάχτες του τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας. Έτσι βασικός μας στόχος είναι να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη καταρχάς των συγχωριανών μας μέσα από τη δράση του συλλόγου, από τις διαφανείς διαδικασίες, χωρίς καμιά σχέση ή εξάρτηση από οποιονδήποτε φορέα πολιτικό ή μη, χρώματα και κόμματα. Σίγουρα όμως δεν θα τα καταφέρουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα, καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα.


Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον επίσημο ιστότοπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Έλους (Έλος - Λίμνη - Λούχι) «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον Σύλλογο μας και τις δραστηριότητες του, αλλά και διάφορα άλλα νέα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν καθώς και οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό από την Κοινότητα μας. Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς που έχετε κοινές ανησυχίες και ενδιαφέροντα με εμάς, γιαυτό με μεγάλη μας χαρά θα δεχτούμε οποιανδήποτε επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προτάσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι σ’ αυτό που κάνουμε αλλά και να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΟΥΣ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έλους – Λίμνης – Λουχίου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» σε συνεργασία με τον Δήμο Κισσάμου και κατοίκους της περιοχής προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό της Κοινότητας Έλους.


Μικροί και μεγάλοι από τις πρώτες πρωινές ώρες έπιασαν σκούπες, φαράσια, χορτοκοπτικά κλπ δείχνοντας σε όλους πως με ομαδική συνεργασία όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.


 





Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά σε αυτήν την γενική εξόρμηση καθαριότητας, τα αποτελέσματα της οποίας αποδεικνύουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε για τον τόπο μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Δήμο Κισσάμου για την την παραχώρηση εργατών καθαριότητας που η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη.

 













Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου ευελπιστώντας στην ανεκτίμητη αρωγή σας σε κάθε προσπάθειά μας.

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου


(δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εξτρατεία καθαριότητας στην Κοινότητα Έλους)